Halikatti Oy

Lapsesta lähtien Leila Salminen (os. Koistinen) on ollut hyvin eläinrakas. Vuonna 1988 rakkaasta harrastuksesta tuli myös työ, kun hän perusti lemmikkieläinkaupan Nurmijärven Klaukkalaan. Perhepiirissä myymälän nimeksi äänestettiin Halikatti.

Idea kaupasta vastaamaan omaan ja muiden ”eläinihmisten” tarpeisiin toteutui. Nyt saisi omalta kylältä tuotteita lemmikkeläinharrastukseen, sekä mielenkiintoisia uusia lemmikkejä. Myöhemmin vetovastuun otti tytär Tiia Koistinen, joka melkein myymälään syntyi ja yrityksen parissa kasvoi.

Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet hetken tai pidempään osa historiaamme. Lämmöllä muistamme lukuisia tapahtumia ja teemapäiviä vierailijoineen. Mieleen on jäänyt monia valloittavia persoonia, niin lemmikeissä, kuin omistajissakin.

Lupaamme jatkossakin tehdä kovasti töitä palvellaksemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kuuntelemme herkällä korvalla, jotta valikoima vastaisi toiveitanne.

Eläimet hoidamme aina hyvin, sekä autamme ja opastamme, jotta lemmikkien hyvinvointi olisi turvattu.

Parhain terveisin,

Tiia & Leila

Appiukon suunnittelemalla logolla varustettuja mainoksia rupesi imestymään kylälle 1988.

Halikatin viralliset avajaiset vietettiin tässä jo puretussa rakennuksessa 10.12.1988. Halikatti-mainos oli styroksista käsin askarreltu.

Vaunut ilmestyivät myymälän pihalle, kun toisen polven Halikattilainen Tiia syntyi vuonna 1990.

Suursnautsereistakin saatetaan meidät muistaa. Äiti, tytär ja Havanna-koira vuonna 1992.